Lorax Eyefashion Ermelo Monique en Lorraine

Het team van Eyefashion staat vol enthousiasme voor u klaar! Wij bundelen onze krachten als opticiens, optometristen, binoculaire specialisten, contactlensspecialisten en stijladviseurs. Naast ons vakmanschap vormen we vooral ook een gezellig team dat met passie te werk gaat. Kom gerust langs om kennis te maken!

 

Lorraine, Monique en Mark - Onze gewaardeerde optiek adviseurs  bij Eyefashion Ermelo. Lorraine, met haar meer dan 30 jaar ervaring en optiekopleiding, brengt deskundigheid en finesse in het adviseren van de juiste bril. Monique, naast haar werk in haar eigen kapsalon, brengt haar kennis van gezichtsvormen en kleuren in om u te helpen de perfecte bril te kiezen. 

Mark, onze ervaren optiek adviseur, is vastbesloten om u te begeleiden naar de ideale bril die zowel aan uw visuele behoeften voldoet als uw persoonlijke stijl weerspiegelt. Samen vormen zij een dynamisch team dat zich inzet voor uw optimale brillenervaring. Wij zijn trots op hun toewijding en enthousiasme om u te helpen bij het vinden van de perfecte bril. Samen vormen zij een warm en deskundig team dat zich inzet voor uw optimale brillenervaring.

Eyefashion Ermelo Lorax

Bij Eyefashion Ermelo verwelkomen wij onze klanten als een uitbreiding van onze familie, en we streven ernaar om u de persoonlijke service, hoogwaardige oogzorg en een hartelijke ontvangst te bieden waar wij voor staan. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te assisteren bij al uw oog- en stijlbehoeften!

Marnus Geustyn

Lorax Ermelo Eyefashion Marnus Geustyn

Ik ben Marnus Geustyn, een optometrist met een universitaire opleiding en ik ben super enthousiast om nu hier in Ermelo aan de slag te gaan. Mijn doel? Een positieve impact hebben op jullie zicht en ooggezondheid!

Naast mijn liefde voor ogen, ben ik ook gek op avontuurlijke buitenactiviteiten zoals marathonlopen en fietsen. Dus, als je me niet in de praktijk vindt, ben ik waarschijnlijk buiten te vinden.

Ik kijk er echt naar uit om jullie allemaal te ontmoeten. Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, laat het ons weten!

Als onderdeel van onze uitgebreide diagnostische dienstverlening voeren wij grondige controles uit op uw zicht, sterkte, oogdruk en netvlies. In het geval van bijzonderheden of geconstateerde afwijkingen die verdere gespecialiseerde zorg vereisen, hebben wij samenwerkingen opgebouwd met diverse gerenommeerde oogziekenhuizen en huisartsen.

Indien een doorverwijzing noodzakelijk is voor meer gespecialiseerde behandelingen en onderzoeken, kunnen wij u doorverwijzen naar de desbetreffende oogzorginstellingen waarmee wij een samenwerkingsverband hebben. Deze naadloze overdracht verzekert u van de best mogelijke zorg en aandacht voor uw ooggezondheid.

Voor verdere informatie over doorverwijzingen of indien u vragen heeft over onze samenwerkingspartners, staan wij tot uw beschikking. Uw welzijn en optimale zorg voor uw ogen staan bij ons centraal.