De dolle dromen van een echtpaar uit Toulouse, op zoek naar originele, grafische en aparte brillen voor hun vrienden. Hier dankt merk Anne et Valentin zijn bestaan aan! De nieuwe herfst-wintercollectie is de mix van complementaire en rauwe designs.

Wat vandaag de dag het werk van Anne et Valentin het best karakteriseert is expressie. Expressie van de vrijheid en onafhankelijkheid, van hun gevoel voor esthetische en vooral menselijke waarde. 

Maar ook de expressie van het respect dat zij voor hun klanten hebben, voor hun rijke, originele persoonlijkheid en hun verlangen naar expressie. De ontwerpstudio is een werkplaats voor zowel research als conceptueel denken. Soms werken de ontwerpers daar alleen, maar soms ook als team. Altijd weer is er iemand die de anderen een nieuw stukje muziek laat horen of een boek laat liggen, dat vervolgens van hand tot hand gaat. Hun collecties zijn dus de uitdrukking van de onbegrensde rijkdom en inspiratie van bepaalde kunstenaars en de hoge eisen die zij aan hunzelf stellen. Waarbij we lijn en kleur centraal stellen.