Lenzen

Ontdek de veelzijdigheid van contactlenzen bij Eyefashion Ermelo. Of u nu de voorkeur geeft aan harde lenzen, zachte lenzen, of lenzen voor dag en nacht, wij zijn hier om u de nieuwste innovaties uit te leggen en aan te bieden. De moderne lenstechnologie garandeert een uiterst hoge zuurstofdoorlating van het lensmateriaal. Met de mogelijkheid van snelle en systematische vervanging kunt u nu uw lenzen van 's ochtends tot 's avonds laat dragen. Ontdek het gemak en het comfort van de nieuwste generatie contactlenzen bij Eyefashion Ermelo.

Een tip van AlexMultigemak met Multifocaal.
Een tip van Alex is bijvoorbeeld de multifocale lenzen. Kijken op alle afstanden. 'Omdat hier tegenwoordig steeds meer mogelijkheden in zijn, kunnen we bijna iedereen wel voorzien van een paar lenzen. Waarmee u in de verte kijkt maar ook kunt lezen. De tussenafstand scoort ook beter en dat is weer handig voor tablets en smartphones.' Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Goed om te weten!

Goede zorg voor uw lenzen is essentieel, aangezien het direct verband houdt met de gezondheid van uw ogen. Een onjuiste passing kan vervelende gevolgen hebben. Daarom hebben wij geïnvesteerd in de meest geavanceerde apparatuur waarmee we nauwkeurig de vorm van uw hoornvlies kunnen analyseren. Hierdoor verkrijgen we zelfs een 3D-beeld van het oogoppervlak. In combinatie met evaluatie van traanvocht en sterktes kunnen we uiteindelijk de best passende oplossing bieden.

Na de aanpassing is het belangrijk dat u ook zelf zorgt voor een goed onderhoud van de lenzen. Dit is afhankelijk van het type lenzen en de daarbij passende vloeistof. Bij de eerste passing nemen wij uitgebreid de tijd om u alles van A tot Z uit te leggen, zodat u met vertrouwen en kennis uw lenzen kunt onderhouden.