Winkel

Hartelijk welkom bij Eyefashion Ermelo! Stap binnen in dé optiekzaak in Ermelo, waar u zich kunt laten betoveren door prachtige monturen van topmerken als Chanel, Maybach Theo, Prada, Tom Ford en veel meer.

Of u nu op zoek bent naar een bijzonder montuur of een trendy bril, bij ons bent u aan het juiste adres.

Ontmoet de bevlogen gezichten van Eyefashion Ermelo: Alex en Lorraine van Marrum. Met een flinke dosis passie en enthousiasme hebben zij samen maar liefst 60 jaar ervaring in de wereld van optiek. We zien ernaar uit om u te begroeten en u te assisteren bij het vinden van de ideale bril die perfect past bij uw eigen stijl!

 

 

Varilux-specialist

Ontdek de wereld van helder zicht bij Eyefashion Ermelo, uw exclusieve expertdealer van Varilux in de regio. Wij beheersen het complete glasprogramma met expertise en staan klaar om uw kijkervaring te optimaliseren.

En laten we niet vergeten: Essilor, de visionaire producent achter Varilux, staat aan de spits van innovatie op het gebied van multifocale glazen. Kies voor ons voor geavanceerde glasoplossingen en een scherp zicht op de toekomst!

Op het gebied van contactlenzen voorzien wij in de aanpassing van alle typen zachte en vormstabiele lenzen, inclusief de steeds populairder wordende nachtlenzen.

Op medisch vlak staat onze eerstelijns oogzorg garant voor de gezondheid van de ogen, en indien nodig wordt er doorverwezen naar de huisarts of oogarts.

Wat Eyefashion Ermelo uniek maakt, is de harmonieuze fusie van twee werelden. Wij beschikken over uitgebreide expertise op het gebied van oogtechniek, gecombineerd met een scherp oog voor mode. De meest recente trends van over de hele wereld? Die ontdekt u als eerste bij Eyefashion Ermelo!

Bij ons staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Wij zijn er volledig voor u!