• Brillen
  • Contactlenzen
  • Optometrie
  • Diabetes screening
  • Droge ogen behandelingen

Winkel

Welkom bij Eyefashion Ermelo! Dé optiekzaak in Ermelo waar u terecht kunt voor prachtige monturen van bijvoorbeeld Chanel of Theo. Op zoek naar een bijzonder montuur? Een hippe bril? Dan bent u hier aan het juiste adres.

De gezichten van Eyefashion in Ermelo zijn Alex en Lorraine van Marrum. Door passie en enthousiasme gedreven, heeft dit koppel samen opgeteld inmiddels alweer 60 jaar ervaring in deze branche.

Na al die jaren hebben zij nog steeds ontzettend veel plezier in het optiekvak! Alex en Lorraine willen in dit avontuur graag klanten verrassen met de mooiste collectie, en natuurlijk niet te vergeten, hippe zonnebrillen van veel aansprekende merken. Lorraine kan door haar ervaring als brillenstyliste, gecombineerd met haar optiek-opleiding, u aan de mooiste en meest passende look helpen, van trendy tot klassiek.

Op het gebied van glazen zijn ze als enige in Ermelo expertdealer van Varilux in het gehele glasprogramma.

Essilor - waar Varilux wordt gemaakt - zijn namelijk de uitvinders van multifocale glazen!

Wat contactlenzen betreft worden alle soorten zachte en vormstabiele lenzen aangemeten, inclusief nachtlenzen waarvoor de laatste jaren de vraag enorm is toegenomen. Op medisch gebied zullen de klanten eerstelijns oogzorg ontvangen. Er wordt gekeken naar de gezondheid van de ogen en waar nodig kan er verwezen worden naar de huisarts of oogarts.

Wat ons bijzonder maakt? Dat is de unieke combinatie van twee werelden. We hebben oogtechnisch veel kennis in huis, maar zijn tegelijkertijd sterk in fashion. De laatste trends vanuit de hele wereld? Die vindt u bij Eyefashion Ermelo als eerste!

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn er voor u!