Theo Eyewear is een op en top Belgisch merk ontstaan in Antwerpen en Brugge. De merknaam Theo is een anagram van de achternaam van de ontwerper Patrick Hoet. Het duo Wim Somers en Patrick Hoet sloegen jaren geleden de handen in elkaar en startte Theo op. Theo is nu een begrip in de optiekwereld.

Ooit begon Theo met het verkopen van brillen op de trappen van een grote optiekbeurs in Parijs (Silmo). Daar werden ze niet warm ontvangen, maar zo vonden Wim Somers en Patrick hoet, proberen gaat mee. Toch werden ze met hun Theo brillen al snel opgemerkt door enkele toonaangevende opticiens en kenden ze toch hun eerste kleine doorbraak. Nu zijn Theo brillen alom tegenwoordig in het modebeeld van de optiek. Toch slaagt Theo er nog steeds in om hun prachtige kleurrijke brillen selectief te blijven verdelen.

Bij ons vindt u een enorm groot aanbod van deze collectie. We houden er aan op vernieuwende brillenmode te brengen en met Theo bent u dan ook aan het goede adres als u van kleur en design met een kantje af houdt.