Oogzorg

Bij Eyefashion Ermelo verwelkomen wij u graag, met of zonder verwijzing, voor een deskundige behandeling van al uw oogzorgen en oogheelkundige vragen.

Wij bieden een scala aan optometrische onderzoeken aan, waarbij we nauwlettend uw klachten in overweging nemen om samen met u te bepalen welk onderzoek het meest geschikt is. Onze toewijding aan hoogwaardige oogzorg staat garant voor een professionele en op maat gemaakte benadering om aan uw individuele behoeften tegemoet te komen.

Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van de gezondheid van uw ogen. U kunt onder andere terecht voor:

  • Diabetes onderzoek
  • Verminderd zicht
  • Pijnlijke/tranende/droge ogen
  • Dubbelbeelden
  • Hoofdpijnklachten
  • Staar
  • Glaucoom
  • Droge ogen
  • Dyslexie
  • Dubbelzien / Diplopie

Optometrisch onderzoek

Tijdens het optometrisch onderzoek wordt met uiterste precisie de gezondheid van uw ogen vastgesteld. Om een grondige beoordeling van het netvlies mogelijk te maken, worden uw pupillen soms verwijd met behulp van oogdruppels.

Vervolgens wordt de gezondheid van uw ogen in beeld gebracht door middel van Optical Coherence Tomography (OCT). De OCT-scan onthult de verschillende lagen van het netvlies afzonderlijk, waarbij diepere oogstructuren zorgvuldig worden onderzocht. Deze geavanceerde scan kan tevens worden ingezet voor het identificeren en monitoren van oogzenuwaandoeningen, zoals glaucoom.

Kortom, gedurende dit uitgebreide onderzoek evalueren we de algehele gezondheid van uw ogen, van de voorkant tot de achterkant, met behulp van geavanceerde diagnostische technologieën en deskundigheid. U kunt erop vertrouwen dat uw ooggezondheid bij ons in goede handen is.

Marnus Geustyn

Ik ben Marnus Geustyn, een optometrist met een universitaire opleiding en ik ben super enthousiast om nu hier in Ermelo aan de slag te gaan. Mijn doel? Een positieve impact hebben op jullie zicht en ooggezondheid!

Naast mijn liefde voor ogen, ben ik ook gek op avontuurlijke buitenactiviteiten zoals marathonlopen en fietsen. Dus, als je me niet in de praktijk vindt, ben ik waarschijnlijk buiten te vinden.

Ik kijk er echt naar uit om jullie allemaal te ontmoeten. Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, laat het ons weten!

Als onderdeel van onze uitgebreide diagnostische dienstverlening voeren wij grondige controles uit op uw zicht, sterkte, oogdruk en netvlies. In het geval van bijzonderheden of geconstateerde afwijkingen die verdere gespecialiseerde zorg vereisen, hebben wij samenwerkingen opgebouwd met diverse gerenommeerde oogziekenhuizen en huisartsen.

Indien een doorverwijzing noodzakelijk is voor meer gespecialiseerde behandelingen en onderzoeken, kunnen wij u doorverwijzen naar de desbetreffende oogzorginstellingen waarmee wij een samenwerkingsverband hebben. Deze naadloze overdracht verzekert u van de best mogelijke zorg en aandacht voor uw ooggezondheid.

Voor verdere informatie over doorverwijzingen of indien u vragen heeft over onze samenwerkingspartners, staan wij tot uw beschikking. Uw welzijn en optimale zorg voor uw ogen staan bij ons centraal.