Het team van Eyefashion staat vol enthousiasme voor u klaar! Wij bundelen onze krachten als opticiens, optometristen, binoculaire specialisten, contactlensspecialisten en stijladviseurs. Naast ons vakmanschap vormen we vooral ook een gezellig team dat met passie te werk gaat. Kom gerust langs om kennis te maken!

Lorraine, Monique en Mark - Onze gewaardeerde optiek adviseurs  bij Eyefashion Ermelo. Lorraine, met haar meer dan 30 jaar ervaring en optiekopleiding, brengt deskundigheid en finesse in het adviseren van de juiste bril. Monique, naast haar werk in haar eigen kapsalon, brengt haar kennis van gezichtsvormen en kleuren in om u te helpen de perfecte bril te kiezen. Mark, onze ervaren optiek adviseur, is vastbesloten om u te begeleiden naar de ideale bril die zowel aan uw visuele behoeften voldoet als uw persoonlijke stijl weerspiegelt. Samen vormen zij een dynamisch team dat zich inzet voor uw optimale brillenervaring. Wij zijn trots op hun toewijding en enthousiasme om u te helpen bij het vinden van de perfecte bril.
 

Samen vormen zij een warm en deskundig team dat zich inzet voor uw optimale brillenervaring. Bij Eyefashion Ermelo verwelkomen wij onze klanten als een uitbreiding van onze familie, en we streven ernaar om u de persoonlijke service, hoogwaardige oogzorg en een hartelijke ontvangst te bieden waar wij voor staan. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te assisteren bij al uw oog- en stijlbehoeften!