• Brillen
  • Contactlenzen
  • Optometrie
  • Diabetes screening
  • Droge ogen behandelingen

Lenzen

Er zijn veel soorten contactlenzen. Harde lenzen, zachte lenzen, lenzen voor dag en nacht: de laatste innovaties leggen wij u uit én kunnen wij u bieden. De lenzen van tegenwoordig garanderen een extreem hoge zuurstofdoorlating van het materiaal. Ook door de snelle en systematische vervanging kunt u uw lenzen van ’s ochtends tot ’s avonds laat dragen.

Een tip van AlexMultigemak met Multifocaal.
Een tip van Alex is bijvoorbeeld de multifocale lenzen. Kijken op alle afstanden. 'Omdat hier tegenwoordig steeds meer mogelijkheden in zijn, kunnen we bijna iedereen wel voorzien van een paar lenzen. Waarmee u in de verte kijkt maar ook kunt lezen. De tussenafstand scoort ook beter en dat is weer handig voor tablets en smartphones.' Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Goed om te weten!

Lenzen vragen om goede zorg. Het gaat tenslotte om de gezondheid van uw ogen. Bij een verkeerde passing kan dat vervelende gevolgen hebben. Dat is de reden dat wij geïnvesteerd hebben in meest geavanceerde apparatuur. Hiermee kunnen we de vorm van uw hoornvlies nauwkeurig analyseren. We krijgen zelfs een 3d beeld van het oogoppervlak. Dat in combinatie met beoordeling van traanvocht en sterktes geeft uiteindelijk de best passende oplossing. Daarna is het aan u om de lenzen ook goed te onderhouden. Dit is afhankelijk van de lenzen en de daarbij passende vloeistof. Dit zullen wij u uiteraard van A tot Z uitleggen bij de eerste passing.